Mini poppisar

Minipoppisarna Alma och Emils blogg

onsdag, juli 26, 2006

Start inlägg!

Det här är Alma Evelina Popovic (minipoppisen) och Emil Johannes Popovic (mikropoppisen).

Tänkte försöka vara duktig o lägga upp lite bilder på våra minipoppisar och skriva några rader ibland, få se hur länge den ambitionen håller :-) ifall det finns intresse.

(det har inget med att kusin Arve har en så fin bloggsida (som absolut är värd att titta på) som jag skapat upp denna ;-) )

/Virva

4 Comments:

  • At 22:38, Anonymous Anonym said…

    GRYMT! Vad roligt att du också drog igång en blogg. Jag ska genast slänga in en länk på Arves blogg till kussarnas också.

     
  • At 07:43, Blogger mummeli said…

    Vad roligt! Kivaa!
    Det blir som dagbok till släkten. Tästä tulee kuin päiväkirja lapsille... ja suvulle.

    Mormor

     
  • At 14:10, Anonymous Anonym said…

    Härligt Yrropyrro!
    Helkul att följa minipoppisarna.
    Har precis kommit hem från den kombinerade rid- och yogakursen. Tre dagar med full träning helt plötsligt - gissa om jag har ont i kroppen nu! men jag ser nog piggare ut än vad Emil gör i ditt andra inlägg...
    /Syster

     
  • At 18:11, Anonymous Anonym said…

    Aah, Vilken modern teknisk Mamma som kan ordna sa fint! Jatte-kul att se vad stora bade Alma o Emil ar nu. Kanske firar de jul i Fransta sa att man far traffa dem da?
    Tant Therese har haft en harlig sommar pa den soliga(!)grona Oon,+ Kreta och Kerry i Sodra Irland. I host bar det av till Ulla O Kristian i GB, sedan brollop i Chicago via NY. Stora Bamse-kramar till alla o hoppas att vi kanske ses snart. Therese xxx

     

Skicka en kommentar

<< Home