Mini poppisar

Minipoppisarna Alma och Emils blogg

måndag, maj 28, 2007

Köpingsfestival (grisfesten utan gris)

I helgen var det den tidigare kallade grisfesten i Köping. Idag grillas inga grisar så så blir det Köpingsfestivalen. Poppisarna tog bilen och hälsde på och då passades man på att åka karuseller. Och Nova var ju också där. Vilken tur!

Den här karusellen var SÅÅÅÅ rolig tyckte tjejerna som skrattade högt hela tiden. Emil var lite mer skeptisk även om han nickade lite när vi frågade om det var roligt efteråt. Det gick ganska fort och tjejerna drog i spaken så det hoppade och skuttade mest hela tiden. Och tjejerna gapskrattade.





Sen åktes det tåg och det var inte lika läskigt. Emil tyckte dock bäst om bilarna som han ville åka om och om igen och blev arg på mamma när hon sa att nu är det andras tur att åka.

Det roligaste tyckte Alma var när hon spände fast sig i en sele med gummiband och man fick hoppa på en studsmatta. Alma hoppade flera meter upp i luften. Det var roligast. Tyvärr tog batteriet slut i farmors kamera så det blev inga fler kort. (Mammas kamera har displayen gått sönder på så man ser inte vad man knäpper på)

Alma och Nova är i allafall riktiga polare och kommer väldigt bra överens. Leker jättebra ihop. Synd att vi bor en bit ifrån varandra.