Mini poppisar

Minipoppisarna Alma och Emils blogg

tisdag, september 19, 2006

Helgrillat!


Så hade grabbarna gjort upp vem som blev årets golfare. Och det blev vår kära Fredrik Popovic, efter att Micke L snubblat på målsnöret. Detaljer kan jag inte så bra så det får ni fråga vinnaren om.





Men firas skulle det med helstekt lamm. Farfar grillade och Alma var lite rädd för brinnet, men tillsammans med farfar kunde man titta på lammet som inte såg ut som ett lamm direkt i det där formatet. (även om farfar kunde ha tagit bort den där svansen som såg lite grotesk ut). Lammet blev för övrigt mycket god, svansen var det ingen som åt vad jag vet iallafall.

Farmor hjälpte till och städa och vakta barn till mammas stora lättnad. Farmor hade även bakat äppel- och kolakakor som glömdes att plockas fram efter kaffet för mamma och pappa var sååååå trötta. Men 'tyvärr' så måste mamma äta upp dem istället. Så synd. ;-)


Tyvärr var kameran inte Virvas kompis under kvällen och även om ett antal kort knäpptes blev det bara suddiga bilder... (Pappa Fredrik knäpper som allmänt känt sällan kort) Men några kort på den viktigaste festdeltagaren blev det iallafall.

En oförskämt snygg och fräsch nybliven mamma till den minsta festdeltagaren.

Samma bäbis men i Camillas famn. Trivdes där också.

1 Comments:

  • At 10:50, Blogger Kerttu said…

    Vilken liten gullig bäbis! Har våra varit så små?
    Grillplatsen ser ju ut att ha blivit jättebra - funkar tydligen också!
    Jag vet inte om jag någonsin ätit helstekt lamm - vad tyckte grannarna om grillningen?
    /Kerttu

     

Skicka en kommentar

<< Home