Mini poppisar

Minipoppisarna Alma och Emils blogg

onsdag, september 06, 2006

Lite bilder...

Mamma har börjat nytt jobb på dagarna. Upp tidigt, väcka griniga ungar, lämna dagis,åka till jobbet, jobba lite (lungt och skönt), åka hem, hämta på dagis, laga mat åt monster som är trötta och hungriga och när de däckat på kvällarna målas det om i vardagsrummet, om hon inte däckar själv på soffan... blir inte så mycket bloggat då...

så nu kommer lite blandad kompott på bilder som knäppts senaste dagarna...









Man kan laga allt av plommon. Helt säkert! Bullar, pankakor, soppa, spaghetti ... mm .
















Vi skulle plocka svamp men det fanns ingen svamp inte en enda. Tur att man kan fika istället.









"Jag är helt säker på att det fanns ett sugrör där nyss!"












BARNEN ÄR BORTA!!!


nämen här var de ju...

När grillplatsen ska fixas ska Alma förståss hjälpa till. Emil grät varje gång pappa hällde grus ur skottkärran. (Den större som vi lånat då... Alma fick ha sin själv) Vet inte om det var ljudet eller nåt annat som var SÅ hemskt. Mellan lassen kröp han dit och plockade med sig stenar. Kanske ville han inte ha stenarna där...

På fredag börjar barn dansen för Alma. Obs inte pyttedans längre, Alma är en stor tjej nu. Dock krävs också att man har en ballerinadräkt. Mamma fick rusa och köpa. Alma blev stormförtjust och visade hur man dansar. (vet inte riktigt vem som lärt ut den där dansstilen, det måste vara pappa)

2 Comments:

  • At 21:50, Blogger mummeli said…

    Kul med nya bilder! Kiva kun tulee uusia kuvia. Emil näyttää niin isolta jo. Huomaa mikä on perheen harrastus... ruoanlaitto. Märks vad är famljens hobby... matlagning.

     
  • At 16:32, Blogger Kerttu said…

    Det ser bekant ut med ballerinakläder på något vis...jag har svaga minnesbilder av två systrar som ägnade sig åt märkliga dansuppvisningar på ängsvägen 1.

     

Skicka en kommentar

<< Home