Mini poppisar

Minipoppisarna Alma och Emils blogg

torsdag, augusti 17, 2006

Första veckan på dagis!




















Så här såg vi ut första dagen på dagis. Alma var jätteglad, Emil förstod inte så mycket.

Nu är snart första veckan på inskolningen slut. Emil på Blåsippan med alla små barn och Alma som flyttat till de stora barnen på Vitsippan. Alma har hur kul som helst och verkar leka med Ida varje dag.

Emil har lekt med bilar och plastdjur hela veckan. Sprungit och tittat om mamma eller pappa suttit kvar och fikat med de andra mammorna och papporna vid bordet lite med jämna mellanrum. Då har allt gått bra. Men sen skulle mamma lämna Emil första gången idag... (bara till lekrummet brevid visserligen) men aj så ledsen lilla Emil blev! :-( Mamma fick komma tillbaka och sen satt Emil som ett plåster i mammas knä och hulkade med jämna mellanrum och läppen ramlade ut ibland. Hmm... Nytt försök i morgon.

3 Comments:

  • At 22:11, Blogger mummeli said…

    Mormor strular med kommentarer.... skrev bara på finska och tänkte ändra. tekniken är inte alltid min vän.
    I alla fall ser båda mummun "aarteet" så stora ut, Alma har fått nya höstkläder tror jag. Hoppas att Emils morgondag blir bättre. mamma har ju lovat att Emil får "alltid" vara hos mamma...

     
  • At 12:36, Anonymous Anonym said…

    På måndag är det dags för Arve också, ska bli spännande att se hur det går för lillkillen.
    Arve har ju utökat sitt minspel till väldigt teatrala dramautspel. Idag lade han sig på golvet i andra änden av rummet och pep. När jag inte kom på en gång så lade han ner huvudet och började mycket dramatiskt att gråta högljutt. Och så lyfte han huvudet emellanåt för att se om han fick någon reaktion. När det inte funkade heller så gav han upp teatern, slutade i samma sekund att gråta och gick och ritade istället!
    /Kerttu

     
  • At 19:51, Blogger V said…

    Gick inte så bra idag heller på dagis... Emil gråter när mamma är borta. Kanske något bättre för de gick ut och där var Alma också. Då gick det bra korta stunder. Sen kom vrålet igen. Fröken Lena fick bära på killen hela tiden. Annars skrek man. När Emil sen kom in till mamma igen var man tvungen att visa att man var ledsen och vrålet började på nytt i 5 minuter. Nya tag på måndag.

     

Skicka en kommentar

<< Home