Mini poppisar

Minipoppisarna Alma och Emils blogg

torsdag, augusti 10, 2006

Semestern i Fränsta är slut...


Så var det slut... på semstern i Fränsta. I dag åkte vi hem och även om det är skönt att vara borta är det alltid skönt att komma hem. Alla blommor i trädgården var döda och gräsmattan är helt gul men vad gör väl det. Alma och Emil var glada över att vara hemma igen. Fast vi kommer sakna Arve parve och nuppu nuppu, vaari, moster och Hoar. Alma har sagt att nästa gång vi åker upp ska hon sova hos moster själv. Mamma får inte sova där.

Tyvärr har mamma Virva inte knäppt så många kort från tiden för batteriladdaren glömdes hemma och i kameran fanns ett i stort sett tomt batteri. Hmm... tur nog är Fränstaborna duktiga på att använda kameran, kanske de lägger upp fler bilder.

Kolla in Arves (Kerttus och Joars pojke, för de som inte redan vet det) sida. (se Länkar till höger) Där finns våra skruttar också med ibland. Om inte annat är Arve väldigt söt att titta på också.


Tänk att Mamma Mu fanns i hagen alldeles brevid mormor. Så dit fick vi ta promenader för att säga hej. Kråkan såg vi i kråkskogen med sina kompisar. Mormor sa att de har nog kråkfest för de var så många.


Blommor plockas överallt, det är den viktigaste sysselsättningen var man än är. Mosters gamla halsband gjorde också succe. Den skulle Alma ha på sig i stort sett varje dag.

Morfar och pappa Fredrik gav sig iväg på en fisketur och kom hem med en stor gädda på 2,5 kg.

Alma utbrast '- det är precis som en krokodil!'

Blipp! slut på batteriet.....

1 Comments:

  • At 09:20, Blogger mummeli said…

    Jag kan garantera att bilder på dessa härliga skruttisar har tagits, i princip gick någon av oss kamera i handen. Mormor köpte en ny filmkamera och alla skulle ju testa... Det filmades årskilliga kassetter.
    Vad tyst det var i morse och tomt - såg nästan välstädat ut. Det kom ingen liten Emil tidigt på morgon och ropade "öööh -öööh" och pekade vovvar. Inte heller såg jag en liten Alma som brukade gå i sin randiga nattlinne halva dagen och ligga en litern stund med mormor i sängen och ville äta frukost med mormor framför TV:N.
    Och konstigt att se lite annat på TV än barnprogram och idrottt.:-).
    Obs! Nyhet.
    det regnade lite i morse!!!!

     

Skicka en kommentar

<< Home